Kotitilalta-blogi

Tagit

nauta, sika, broileri, säilörehu, rehu, sonni, laatusonni, vasikka, porsas, hkscan, sonnihuutokauppa, hyvinvointi, rotukarja, kasvattamo, tuottaja, ruokinta, emakko, optipossu, emolehmä, d-arvo, lihasikala, lihasika, ilmastointi, kotitilalta, kasvu, hk, kotitilalta-lehti, afrikkalainen sikarutto, kuljetus, lihanauta, siipikarja, logistiikka, genetiikka, helle, tautisuojaus, kariniemen, ensikko, broilerituotanto, vilja, okra, desinfiointi, välikasvattamo, tuottajapäivät, tuottajat, sikala, raksa, kivennäiset, härkäpapu, viljanäyte, ruoka, kuljetussuunnittelu, lihantuotanto, ett, juottamo, seminaari, navetta, porsasvälitys, nurmi, broilerihalli, teurastamo, hautomo, lastaus, pesu, mykotoksiini, rehuvilja, apila, maitotila, asiantuntijapalvelut, ternimaito, avoimet ovet, asf, investointi, biocheck, kariniemi, maatalous, lihantuottaja, rypsiporsas, taito, väkirehu, virna, lupiini, viljapassi, eläinlääkäri, vierotus, kiima, porsasrehu, karju, tartunta, tiinehtyvyys, villisika, siemennys, rehuoptimointi, tuotantorakennus, karjarakennus, hankesuunnitelma, hkscan viljavälitys, karkearehu, vasikkavälitys, päiväkasvu, vasikkajuottamo, kalenteri, ped, lämpö, c-vitamiini, astutussonni, rehusiilo, siilomerkintä, niitto, tiivistäminen, siilo, rotu, kantakirjaus, tuotantotulos, optipossu netti, messut, punnitus, hakelämpö, osaaminen, kehittäminen, valaistus, säilörehun laatu, korjuuaikaennuste, kehitys, kotimaisuus, eläinterveys, terveys, talous, eläinkuljetus, emakkosikala, optipossu maxi, ruuan alkuperä, tilavierailu, sinimailanen, emännät, maatila, broilerituottaja, untuvikko, vesi, lastaustila, kuljettaja, rehusäkki, pihatto, rakentaminen, herne, valkuaisfoorumi, tautivastustus, nautarakennusmallit, liemirehu, possu, soija, vilja home, broiler, sorkka, rehuhyötysuhde, aminohapot, lysiini, hometoksiinit, paimion teurastamo, joulu, unkari, naudanlihan tuotanto, lehmä, nouto, olki, rehunteko, tuottajapalvelut, karkearehupörssi, karsinta, ensikon kasvatus, pihvivasikka, poikimakausi, vierailu, opiskelija, analyysi, avajaiset, palvelu, juokseminen, agri, lannoitus, sikatuottaja, ennaltaehkäisy, laatukivennäiset, lihan hankinta, sinetti, rakennusmallit, kotitilalta-blogi, olkikuivike, rehut, ilmanvaihto, lämmitys, vasikkapäivät, laidun, koneagria, huutokauppa, valkuaisruokinta, rypsi, sianlihan tuotanto, kenttäedustaja, konemessut, flodins, bulled beef, kanala, munittamo, välikasvatus, suunnittelu, hieho, ultraäänimittaus, sato, saparo, alkutuotanto, eläinkuljettaja, lypsykarja, neuvonta, ovr, tiiviste, sopimustuottaja, täydennysrehu, vitamiinit, eläinten hyvinvointi, premix, viljelysuunnitelma, rapsi

Kotitilalta-blogi

Näytetään artikkelit kirjoittajalta Johanna Daka

Kesä tulee, valmistaudu sikalassa ajoissa! »

Viime vuoden toukokuun alussa Optipossu-neuvontatiimi julkaisi Sinetissä uuden ohjeen, jossa kerrottiin, miten sikalassa kannattaa valmistautua kesäkauteen. Silloin lämpötila kohosikin jo toukokuussa kesälukemiin ja lämpöä jatkui, kunnes kesä perinteisesti meni tauolle juhannuksen aikoihin. Heinäkuussa koettiinkin sitten ennätyspitkä hellekausi, joka näkyi varsinkin porsastuotannon tuloksissa. Ime...

Lue lisää

 

Babi®-prestarter-rehut maistuvat porsaille »

Viime kesänä HKScanin ja Nusciencen asiantuntijat uudistivat yhdessä pikkuporsaiden ruokintaohjelmat. Tuotteiden koostumuksessa huomioitiin erityisesti tuotteiden maku ja olomuoto. Käyttäjäkokemukset ovat olleet erinomaiset. Babi-prestartereilla porsaat oppivat hyvin syömään kiinteää rehua, jolloin vieroituksen jälkeen syönti jatkuu hyvänä. Kun syönti jatkuu vieroituksen jälkeen, vältetään suolist...

Lue lisää

 

Babitolla lisäpotkuva porsaiden kasvuun »

Heinäkuussa lanseeratuista Nusciencen prestarter-rehuista on saatu yksinomaan myönteistä palautetta niitä käyttäneiltä porsastuotantotiloilta. Erityisesti on kehuttu rehujen maistuvuutta, ja sitä kautta hyvää prestartereiden syöntiä. Kun porsaat syövät rehua riittävästi ennen vieroitusta, alkavat ne syödä nopeammin ja enemmän myös vieroituksen jälkeen. ”Vieroituspaaston” välttäminen on kaiken lisä...

Lue lisää

 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 |