Babi® ja Pigger Cream

Babi®-porsasrehuohjelma tukee porsaiden kasvua ja terveyttä. Pigger Cream -emakonmaidonkorvike vähentää apuemakoiden tarvetta ja tukee porsaat maksimaaliseen kasvuun suurissakin pahnueissa.

Kasvavien pahnuekokojen myötä vastasyntyneet porsaat ovat hyvin herkkiä. Erityisesti näille porsaille HKScan ja Nuscience ovat kehittäneet Babi®-porsasrehuohjelman.
Babi® tarjoaa kaksi rehulinjaa.

Babi® Delicious: maistuvilla ensirehuilla optimoitu rehun syönti

Babi® Delicious -rehulinja on ihanteellinen tiloille, jotka haluavat kannustaa porsaita lisärehun syöntiin ennen vieroitusta ja maksimoida vieroituspainon. Rehun syönnin stimuloimiseksi voidaan antaa Babi-Boostia Babi-Startin ohella ensimmäisten 3 päivän ajan vieroituksesta.

Babi® Robust – terveet ja kestävät porsaat

Babi® Robust -rehulinja yhdistää rehun hyvän syönnin ja terveysnäkökulman. Linja tähtää rehun erinomaiseen syöntiin, samalla ylläpitäen porsaiden hyvää terveyttä. Tämä yhdistelmä takaa useimmilla tiloilla kustannustehokkaimman tuotannon.

Vieroituksen yhteydessä anna Babi-Startia 2-3 päivää, jolloin porsaat syövät hyvin rehua heti vieroituksen jälkeen.

Babi® -rehulinjojen tuotteisiin on käytetty vain korkealaatuisimpia raaka-aineita takaamaan porsaiden erinomainen kasvu ja terveys. Sarja sisältää kolme tuotetta: Babiton, Babi-Boostin ja Babi-Startin.

Tutustu tarkemmin ruokintaohjelmaan ja käytännön vinkkeihin Babi®-esitteestämme.

Pigger Cream -emakonmaidonkorvike

Valikoimissamme on myös Liprovitin Pigger Cream -emakonmaidonkorvike. Pigger Cream tukee porsaat maksimaaliseen kasvuun ja samalla helpottaa työtä.

Kun suurille pahnueille tarjotaan lisämaitoa, vieroituspaino nousee ja apuemakoiden tarve vähenee. Koska Pigger Cream on käyttövalmis, on lisämaidon antaminen helppoa niille pahnueille, jotka sitä tarvitsevat.

Lue lisää Pigger Cream -esitteestä.


Lisätietoja tuotteista saat:

Mirva Helminen
040 587 7434