Tuottajaseminaari 11.2.2021

PauliinaPuputti 040620 HKScan 01 HeikkiPuputti

Mitä kuluttajat haluavat tulevaisuudessa? Mihin suuntaan HKScan ja tuotebrändit HK, Kariniemen ja Tamminen ovat matkalla? Entä millainen on elinvoimainen kotieläintila 2025?

Tänä vuonna HKScanin tuottajaseminaari tulee kotiisi torstaina 11.2. Voit seurata kotisohvalta HKScanin johdon puheenvuorot ja haastattelut. Pääset myös vierailemaan palkittujen tuottajien kotitiloille. Eikä seminaari ole seminaari ilman rentoa yhdessäoloa.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan! 300 ensimmäiselle seminaariin sunnuntaihin 31.1. mennessä ilmoittautuneelle sopimustilalle luvassa lihanarvoinen yllätys!

Tilaisuus on avoin ja ilmainen kaikille HKScanin sopimustuottajille. 

Aamupäivä
9:45-12:00

Huomenta! 
Mitä on tänään luvassa? 
Hankintajohtaja Veli-Matti Jäppilä

Mihin maailma on menossa?
Miten ruokatrendit vaikuttavat lihan kulutukseen? 
Miten korona on muuttanut maailmaa? 
Markus Gotthardt, kaupallinen johtaja
Tomi Kuittinen, Head of Insight & Foresight, HKScan Oyj

Mitä kuluttajat odottavat? 
Millä perusteella kuluttaja tekee ostopäätöksensä?
Miten HK:lla ja Kariniemellä menee?
Ursula Halonen, markkinointijohtaja

Matkalla monipuoliseksi ruokataloksi
Minkä strategian HKScan on valinnut vastatakseen muuttuvaan maailmaan? 
Mitä Zero Carbon -ilmastosuunnitelma merkitsee?
Tero Hemmilä, toimitusjohtaja, HKScan Oyj

Korona-ajasta uuteen normaaliin
Miten HKScanin strategia näkyy Suomen liiketoiminnassa tulevina vuosina?
Millainen on elinvoimainen maatilayritys 2025?
Jari Leija, johtaja, liiketoimintayksikkö Suomi, HKScan Oyj

Terkkuja Raumalta, Forssasta ja Outokummusta!
Ketkä tekevät töitä sen eteen, että HK:n ja Kariniemen paketti löytää tiensä kaupan hyllylle? 

Kokataan yhdessä!
Keittiössä ravintoloitsija Kape Aihinen.
Menossa mukana Next Generation

Iltapäivä
12:30-14:00

3 tekoa ympäristön hyväksi
Mikä ihmeen Agrofood Ecosystem®?
Miten vastuullisuus näkyy alkutuotannossa?
Ulf Jahnsson, johtaja, alkutuotannon strategiset hankkeet, HKScan Oyj

Eläinten hyvinvointia - meillä ja muualla
Miten eläinten hyvinvointiin panostetaan muualla?
Pieniä, hyviä parannuksia.
Leena Pohjola, eläinlääkäri

Elina Välimäki, eläinlääkäri

Etänä muttei erillään
Vinkkejä omaan hyvinvointiin. 
Minna Lindell, työhyvinvointipäällikkö

Studio kuittaa!
Kotiinviemisiä. 
Veli-Matti Jäppilä, hankintajohtaja

Iltanuotio
klo 21:00-22:00

Iltanuotiolla vuoden tuottajat ja ympäristösankari
Liiketoimintajohtajat Mikko Järvinen, Petri Toivola ja Sari Palokangas tutustuvat palkittuihin tiloihin ja kertovat, miten HK:lla, Kariniemellä ja food service -sektorilla menee. 

Livestudiolla iltanuotion sytyttää LSO Osuuskunnan Veikko Kemppi. Mukana myös hankinta- ja kehityspäälliköt Olli Paakkala, Sami-Jussi Talpila ja Jarmo Seikola. 

Ilmoittaudu seminaariin 31.1. mennessä!

300 ensimmäiselle seminaariin ilmoittautuneelle tilalle luvassa lihanarvoinen yllätys!

Kyllä, olen mukana!>

Ruusut, risut ja kysymykset

Tuottajaseminaarin järjestelyistä voit laittaa kysymyksiä, toiveita ja palautetta Katja Toivaselle, katja.toivanen@hkscan.com / 040 650 6962.