Ruokinta ja tarvikkeet

Babi®-porsasrehuohjelma tukee porsaiden kasvua ja terveyttä

Kasvavien pahnuekokojen myötä vastasyntyneet porsaat ovat hyvin herkkiä. Erityisesti näille porsaille HKScan ja Nuscience ovat kehittäneet Babi®-porsasrehuohjelman.

Babi® tarjoaa kaksi rehulinjaa, joilla on erilaiset tavoitteet: rehun syönti ja suolistoterveys.

Babi® Delicious -rehulinja tähtää erinomaiseen rehun syöntiin ennen ja jälkeen vieroituksen. Tämän linjan tuotteet sisältävät erinomaisen maukkaita ja hyvin sulavia raaka-aineita. Näin myös varhain vieroitetut ja pienenä vieroitetut porsaat houkutellaan syömään riittävästi rehua vieroi-tuksen aikaan. Näille porsaille on elintärkeää oppia syömään kiinteää rehua, kouluttaa ruoansu-latuskanavaa sekä ylläpitää suolistoterveyttä.

Babi® Robust -rehulinja yhdistää rehun hyvän syönnin ja terveyden tukemisen. Näin porsaat saavuttavat erinomaisen rehun syönnin ennen ja jälkeen vieroituksen, samalla ylläpitäen hyvän terveyden. Korkean rehun syöntimäärän ja hyvän terveyden yhdistelmä takaa useimmilla tiloilla kustannustehokkaimman tuotannon. Babi® Robust on ihanteellinen rehuohjelma tiloille, joilla porsaiden ruokahalu on hyvä ennen ja jälkeen vieroituksen.

Babi® -rehulinjojen tuotteisiin on käytetty vain korkealaatuisimpia raaka-aineita takaamaan por-saiden erinomainen kasvu ja terveys. Sarja sisältää kolme tuotetta: Babiton, Babi-Boostin ja Babi-Startin. 

 

Tutustu tarkemmin rehuohjelmaan ja tuotteisiin Babi®-esitteestämme>

 

Pigger Cream -emakonmaidonkorvike

Valikoimissamme on myös Liprovitin Pigger Cream -emakonmaidonkorvike. Pigger Cream tukee porsaat maksimaaliseen kasvuun ja samalla helpottaa työtä.

Kun nsuurille pahnueille tarjotaan lisämaitoa, vieroituspaino nousee ja apuemakoiden tarve vähenee. Koska Pigger Cream on käyttövalmis, on lisämaidon antaminen helppoa niille pahnueille, jotka sitä tarvitsevat.

Lue lisää Pigger Cream -esitteestä>

 

Lisätietoja tuotteista saat:

Pirjo Leva
040 773 7290

Johanna Daka
0400 568 032