HKScan eläinhankinta

HKScanin eläinhankinta ja tuottajapalvelut

HKScanin eläinhankinta ja tuottajapalvelut huolehtii ketjun kotimaisesta sian-, naudan- ja broilerinlihan hankinnasta. Olemme myös sopimustuottajiemme tukena kotitilojen kehittämisessä ja tarjoamme ratkaisuja kotieläinten kustannustehokkaaseen ruokintaan. Tavoitteenamme on taata suomalaisen kotieläintuotannon kilpailukyky myös tulevaisuudessa.

Toiminnallamme on pitkät perinteet. Toiminta Lounais-Suomen Osuusteurastamon nimissä alkoi jo vuonna 1913. Nyt lihantuottajien omistama LSO Osuuskunta on HKScan-konsernin suurin yksittäinen omistaja.

HKScanin eläinhankinta ja tuottajapalvelut tunnettiin aiemmin HK Agri Oy:nä, ja sitä aiemmin LSO Foods Oy:n nimellä. Vuoden 2014 alusta sulauduimme HK Ruokataloon, jonka nimi muuttui HKScan Finland Oy:ksi. Nyt toimimme HKScan-nimen alla ja meidän ilmoitukset, lehdet ja tapahtumat tunnistaa HKScan Agri -logosta.

Meillä on Suomessa noin 3 500 sopimustuottajaa ja toiminta-alueemme kattaa lähes koko maan. HKScanin kotimarkkinaan kuuluvat myös Ruotsi, Tanska ja Baltia. Voimmekin tarjota tuottajillemme laajat verkostot ja osaamista yli rajojen.