tonyjuha 1600v2

Next Generation - uutta rakentamassa

Nuorten tuottajien Next Generation -koulutusohjelma starttasi tammikuussa 2019 reilun 40 nuoren tuottajan voimin.

Uuden ryhmän aloitusta oli suunniteltu tammikuulle 2022. Erityisesti rehuviljan ennätysmäisen hinnan nousun takia päätimme kuitenkin keskittyä ohjelmassa 2019 aloittaneiden nuorten tukemiseen. Jos korona sallii, tapaamme kevättalvella pitkän tauon jälkeen kasvotusten ja keskustelemme, miten yritystä voi luotsata vaikeiden suhdanteiden yli.

Mistä Next Generation -ohjelmassa on kyse?

Next Generation -koulutusohjelma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia alan huippuasiantuntijoilta, inspiroitua työssään menestyneiltä ja verkostoitua muiden nuorten tuottajien kanssa. 

Pureudumme koulutuksen aikana yhdessä kahteen pääteemaan - yrittäjyyteen ja ympäristöviisaaseen peltoviljelyyn. Tapaamme asiantuntijoita, vierailemme menestyneillä tiloilla ja kaivamme excelin esille. Koulutuksen kruunaa opintomatka Euroopassa.

Mukava koulutus kaikin puolin ja paljon jäi Käteen. Toivottavasti NG-porukka voisi joskus vielä kokoontua ns. luokkakokouksen merkeissä.

Miten haen mukaan?

Next Generation -koulutusohjelman hakuaika alkaa syksyllä 2022. Jos olet kiinnostunut koulutuksesta, liity postituslistallemme. Saat etunenässä tietoa uudesta koulutusohjelmasta!

 

Tiimi Next Generationin takana

Tony Erlands aloitti HKScanin traineena kesällä 2018 ja sai tehtäväkseen miettiä, miten voimme taata suomalaisen lihantuotannon jatkumoa. Pohtimisen ja haastattelujen kautta rakentui ajatus Next Generation -ohjelmasta. Siitä lähtien Tony on pitänyt huolen, että ohjelma on sitä, mitä nuoret tuottajat alun perin näkivät tärkeäksi. Nykyisin Tony on osa Agrofood Ecosystem -tiimiä ja on pureutunut ympäristöviisaaseen peltoviljelyyn.

Talous- ja maatalousosaajamme Juha Levonen on ollut vahvasti mukana suunnittelemassa Next Generation -ohjelman asiantuntijasisältöä ja tarjonnut käyttöön oman verkostonsa. Juhan osaaminen näkyy koulutusohjelman yrittäjyyttä, johtamista, taloutta ja investointeja käsittelevissä osuuksissa.

Kevyemmästä, sosiaalisemmasta annista ja käytännön järjestelyistä pitää huolta tuottajamarkkinoinnista vastaava Mirva Heikkilä. 

 

Opet tavoittaa:

Tony Erlands
040 417 0024
tony.erlands@hkscan.com  

Juha Levonen
040 535 7908
juha.levonen@hkscan.com

Mirva Heikkilä
040 587 7434
mirva.heikkila@hkscan.com