tony 1600

Next Generation - uutta rakentamassa

Nuorten tuottajien Next Generation -koulutusohjelma starttasi vuoden 2019 tammikuussa reilun 40 nuoren tuottajan voimin.

Kolmivuotinen Next Generation -koulutusohjelma tarjoaa nuorille ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia alan huippuasiantuntijoilta, inspiroitua työssään menestyneiltä ja verkostoitua muiden nuorten tuottajien kanssa. 

Ensimmäillä lukukaudella pureuduimme talouteen ja investointeihin. Kuuntelimme asiantuntijoita, vierailimme tiloilla ja tutustuimme mm. kassavirtalaskelmien saloihin.

Toinen vuosi starttasi eläinten ruokinta ja kasvinviljely -teemalla. Nostimme pöydälle myös ilmastoteeman ja jatkamme pohtimalla alkutuotannon viestintää. 

Kolmas lukukausi antaa työkaluja tuotannon suunnitteluun ja johtamiseen. Koulutuksen kruunaa viikon mittainen tilakiertue Euroopassa.

Kurkkaa, keitä me olemme ja mitä kaikkea olemme tehneet ja oppineet! 

Next Generation -tuottajia ja tiloja on esitelty Kotitilalta-blogissa ja youtube-kanavallamme: 

Kotitilalta-blogi on seurannut myös itse Next Generation -koulutusohjelmaa suunnitteluvaiheista lähtien ja koonnut yhteen vinkkejä ja kuulumisia:

Next Generation -videohaastattelut ja koosteet on koottu youtube-kanavamme Next Generation -soittolistalle

Näin mainostimme ja lunastamme lupauksemme

Teimme mainosvideon kesällä 2018 innostaaksemme nuoria tuottajia mukaan. Katso lupauksemme tulevasta koulutuksesta: 

Vietimme tammikuussa 2020 Kotkaniemessä peltoviljelypäiviä, tässä me oikeasti olemme: 

Tiimi Next Generationin takana

Tony Erlands aloitti HKScanin traineena kesällä 2018 ja sai tehtäväkseen miettiä, miten voimme taata suomalaisen lihantuotannon jatkumoa. Pohtimisen ja haastattelujen kautta rakentui ajatus kolmivuotisesta Next Generation -ohjelmasta. Siitä lähtien Tony on pitänyt huolen, että ohjelma on sitä, mitä nuoret tuottajat alun perin näkivät tärkeäksi. 

Talous- ja maatalousosaajamme Juha Levonen on ollut vahvasti mukana suunnittelemassa Next Generation -ohjelman asiantuntijasisältöä ja tarjonnut käyttöön oman verkostonsa. Juhan osaaminen näkyy koulutusohjelman asiaytimessä.  

Kevyemmästä, sosiaalisemmasta annista ja käytännön järjestelyistä on pitänyt huolta tuottajamarkkinoinnista ja -viestinnästä vastaava Katja Toivanen. 

ngtiimi_800.jpg
Next Generation -opettajakokous tuulisessa Turussa, helmikuussa 2020. 

Ota yhteyttä!

Tony Erlands
040 417 0024
tony.erlands@hkscan.com  

Juha Levonen
040 535 7908
juha.levonen@hkscan.com

Katja Toivanen
040 650 6962
katja.toivanen@hkscan.com