Tuottajapalvelut

Tarjoamme kaikille broilerituottajillemme asiantuntevaa rehu- ja tuotanto-olosuhdeneuvontaa sekä eläinten terveydenhuoltoa.

Vuosittain tuottajille järjestetään muiden tuottajatilaisuuksien ohella suosittu Kariniemen -tuottajakoulutus, jossa käydään läpi käytännönläheisesti broilerinkasvatuksen perusteita ja jaetaan hyviksi havaittuja toimintatapoja. Koulutus sisältää neljä luentopäivää, teurastamovierailun ja tuotantoneuvojamme tilakäynnin.

Sopimustuottajien lisäksi tuottajapalveluiden asiantuntijat työskentelevät tiiviissä yhteistyössä muun muassa logistiikan, hankinnan, hautomon, linnun jalostajan, rehutoimittajien ja viranomaisten kanssa.

Parhaillaan käynnissä olevan Satafoodin ja HKScanin ”Broilerien hyvinvointia kehittämällä kilpailukykyä alkutuotantoon” -hankkeen tavoitteena on lisätä broilerituotannon kilpailukykyä ja varmistaa raaka-ainetuotannon säilyminen ja kasvaminen Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa. Hankkeen vetäjänä toimii Marjut Lehtinen. 

Kysy lisää asiantuntijoiltamme!